Tapijt

tapijt desso tapijt Desso tapijt

Voordeel van tapijt
Tapijt geeft een ruimte warmte en persoonlijkheid, terwijl het goed tegen een stootje kan. Bent u op zoek naar een TOP-tapijt? Misschien heeft u maar een beperkte ruimte of zoekt u een speciale kleur.

R-floor heeft tapijten in vele soorten en stijlen en bovendien zijn de meeste tapijten in verschillende maten verkrijgbaar.
Wij verkopen onder andere de TOP tapijten van Desso, Parade, Bonaparte en Interfloor. Kies uit de honderden verschillende tapijten uit ons assortiment.

Voor meer informatie over de collectie van Desso, Parade en Bonaparte klik dan hier!
Voor meer informatie over de collectie van Interfloor klik hier!

De warmte van tapijt
Met tapijt is het eenvoudig om uw woonkamer of slaapkamer een compleet nieuwe look te geven. Kies voor strak of juist retro, voor kleur of juist effen. Geen probleem, we adviseren u graag. U kunt altijd het tapijt kiezen dat aansluit bij uw wensen en budget.

Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
Zoekt u modieus, warm en trendy of juist een tapijt met een geluidsabsorberende werking, dat ook slijtvast, brandvertragend en vuil werend is?

Kom gerust kijken in onze showroom in Hoogeloon, zo’n 15 km van Eindhoven. We tonen u niet alleen de verschillende motieven en kleuren, maar geven u een realistisch beeld van de totale prijs. En natuurlijk mag u een staal meenemen om te kijken of de kleur echt past in uw huis.

Laat de specialisten van R-floor uw tapijt leggen.
Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie en advies. Bel 0497-769031

 

Klantenservice
06-39424806