PVC vloeren

PVC vloeren

Voordelen pvc vloeren
Zoekt u een vloer die lang meegaat, niet snel beschadigt en hygiënisch is? Dan is een pvc vloer dé juiste keuze voor u. Een vloer van pvc is bovendien stil, makkelijk te onderhouden en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Wat zijn PVC vinylstroken?

Vier verschillende lagen worden onder hoge druk en temperatuur samengeperst tot het eindproduct, daarna wordt het in het gewenste formaat gesneden en voorzien van een PU beschermlaag.
Het eindresultaat is een stabiele , slijtvaste vloer die in praktisch elke omgeving kan worden geplaatst. Het product wordt PVC- of vinylstroken genoemd.

opbouw pvc vloerpvc vloer mflor

Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen, gluedown (verlijmd) en click.

PVC Verlijmd
De verlijmde pvc stroken worden volvlakkig verlijmd op een vlakke, stabiele en blijvend droge vloer. Afhankelijk van de vloer dient gekozen te worden voor de juiste ondervloer of egalisatiemortel.
Doordat de totale dikte van de egaline en de pvc vloer tussen de 4 en 6 mm. bedraagt hoeft u zelden uw deuren in te korten. Een pvc vloer is strak af te werken tegen kozijnen en dorpels, waardoor plakplinten niet nodig zijn.

PVC Click
Pvc of vinyl op hard kunststof drager met clicksysteem. Door de stabiele drager en het click systeem is de vloer snel en eenvoudig te plaatsen. Als ondervloer dient u een goede ondervloer  te plaatsen. De basis vloer dient vlak, blijvend droog en stabiel te zijn. Wanneer de vloer te veel kan veren heeft dat invloed op het click systeem. Door de beperkte dikte van 4,5- 10 mm. is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming. Bij installatie dient u rondom 10 mm. vrij te houden van de wanden. Na 10 strekkende meter dient u een dilatatie voeg aan te brengen.

Waarom kiezen voor een pvc-vloer van R-floor?
• Enorme keuze A-merken zoals Quick-step, Mflor en Forbo.
• Kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
• Specialisten op het gebied van pvc vloeren.
• Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om die waar te maken.

Advies van dé pvc vloeren specialist
Heeft u een mooie pvc vloer gezien en wilt u graag persoonlijk advies? Of bent u er nog niet helemaal uit en wilt u meer weten over de verschillen in prijs en kwaliteit? Wij nemen de tijd en leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn, we zijn tenslotte dé specialist in pvc-vloeren. We luisteren naar uw wensen en stemmen daar de vloer op af.

Top kwaliteit tegen scherpe prijzen
U bent bij R-floor verzekerd van een perfect gelegde vloer tegen een zeer scherpe prijs. De pvc-collectie is zeer uitgebreid. U vindt altijd die vloer die bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget.

Bent u op zoek naar een traditionele houtlook voor uw pvc-vloer, of spreekt een betonlook of natuursteen u meer aan? Kies één van de vele verschillende dessins en uiteenlopende kleuren.

Grote collectie pvc vloeren
Alle bekende merken hebben we bij ons in de grote showroom. Kom gerust kijken. We verkopen onder andere de kwaliteitsmerken Quick-step,  mFLOR, Forbo en Beautifloor. Onze specialisten vertellen u er graag alles over.

Wilt U meer weten over de pvc vloeren van de volgende merken? klik dan op de naam om door te gaan naar de desbetreffende website.

Laat de specialisten van R-floor uw pvc vloer leggen
Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie en advies. Bel 0497 – 769031.

 

Klantenservice
06-39424806