Over ons

Over ons

Dé specialist in vloeren

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de branche, zijn Rob en Ruud in 2014 R-floor begonnen. Met ruim 10 jaar ervaring op de vloer weten wij precies wat we wel en niet moeten doen.
Wij gaan voor een stukje kwaliteit en werken daardoor alleen maar met de allerbeste producten die er te krijgen zijn. Geen besparingen op materialen maar top kwaliteit voor een scherpe prijs.
Zodat u jarenlang plezier heeft aan uw vloer!

Wij hebben inmiddels in onze showroom ook raamdecoratie en buitenzonwering tentoongesteld.

Alle bekende merken hebben we in onze grote showroom in Hoogeloon, Noord-Brabant. U vindt altijd die vloer die bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget.

Pvc-vloeren, laminaat, parket, tapijt, vinyl, vloerkleden, ondervloeren en plinten, allemaal onder één dak en overzichtelijk bij elkaar. De verschillende kleuren, stijlen en prijsklassen zullen u inspireren en u laten zien dat er meer mogelijk is dan u denkt!

Vloeren die passen bij uw wensen en budget

Een vloer moet passen bij de rest van uw interieur, een bepaalde sfeer uitstralen en functioneel zijn. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en hebben bovendien een eigen legservice.

Bij R-floor verkopen we onder andere de kwaliteitsmerken mFLOR, Forbo, Parador, Vivafloors, Beautifloor, Desso, Parade, Bonaparte en Interfloor. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Laat de specialisten van R-floor uw vloer leggen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie en advies. Bel  0497 – 76 90 31.

Klantenservice
06-39424806