Laminaat

laminaat Laminaat Parador Parador-Laminaat-Classic-1040-Walnoot-Gekalkt--1475546

Laminaat

Voordelen laminaat Een uitgebreid assortiment laminaat vindt u bij R-floor. Vloeren die bij elk interieur passen. Zoekt u een vloer die lang meegaat en tegen een stootje kan? Dan is laminaat wat voor u. Laminaat is niet alleen mooi om te zien en veel voordeliger dan een houten vloer, het is ook onderhoudsvriendelijker.

Laminaat of parket? Laminaat betekent eigenlijk meerdere lagen op elkaar. Een laminaatvloer heeft een harde bovenlaag waarop een (hout)dessin is geprint. Deze melaminelaag maakt de vloer slijtvast, makkelijk te onderhouden en duurzaam.

Weet u nog niet wat voor type vloer u wilt? Wij nemen de tijd en leggen u graag uit wat de verschillen zijn tussen laminaat en een houten vloer. Een laminaatvloer is bijvoorbeeld veel voordeliger.
Omdat wij voor kwaliteit gaan en niet voor kwantiteit verkopen wij laminaat vloeren vanaf €12,50 per m2.

De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen

Het laminaat zelf is niet alleen voordeliger, het leggen ook. Bij R-floor bent u verzekerd van een perfect gelegde vloer tegen een zeer scherpe prijs.

De collectie is zeer uitgebreid. Bent u op zoek naar een traditionele houtlook, we hebben prints die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Of zoekt u een tegelmotief of een bepaalde kleur voor uw laminaatvloer? Kies één van de vele verschillende dessins en uiteenlopende kleuren.

Levering laminaat vloeren door heel Nederland

We leveren laminaat vloeren door het hele land. We verkopen onder andere de kwaliteitsmerken Beautifloor, Parador en Krono original. Onze specialisten vertellen u er graag alles over. Kom gerust kijken bij ons in de grote showroom in Hoogeloon, zo’n 20 kilometer van Eindhoven. De vloeren specialist van de Kempen zit gevestigd in Hoogeloon, op de hoofdstraat 5 B.

Laat de specialisten van R-floor uw laminaat-vloer leggen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie en advies. Bel  0497 – 76 90 31.

 

Klantenservice
06-39424806